SE J(LÖ)CH s39438/2007 Lövrydets Bitzy

 Bitzy är en hund med stort jaktintresse, bra psyke och är mycket lydig. Hon skäller älg i fyra, fem timmar utan problem och det är inga bekymmer med inkallning under ståndskall. Finns det bara älg imarkerna så kan man lita på att hon gör sin del av jakten. Bitzy är den idealiska älghunden enligt husse. På utställning har hon både Cert och CK. Hon har även kvalat till två klubbmästerskap men tyvärr var det älgtorka båda gångerna.

 

 

 

 

se 12627/2012 Kvarnbergets Aina

 En tik från A-kullen med bra jaktintresse. Det skjöts två älgar för henne i höstas. Ser fram mot kommande säsong. På utställningen i Moheda kom hon 1:a i konk.

 

SE J(LÖ)CH se 18916/2010 Härkilas Idun II

 Idun är JAKTMASKINEN med TURBO. En otroligt bra jakthund, bra sök. Finns det älg i markerna så hittar hon dem. Men men hon är näst intill omöjlig att kalla in på stånd. Skäller som regel älg till det blir mörkt. Därför är hon inte husses favorit. På utställning har hon CK och massor av excellent.

 

Kougstabackens Lisa 8 veckor

 

se 25181/2013 Kougstabackens Lisa

Lisa är en mycket lugn och fin tik. Hon har ett bra psyke och visar jaktintresse. Springer efter allt som rör sig i skogen. Vi är mycket glada över att Peter Hallberg gav oss förtroendet att få köpa valp från en så meriterad kennel som Kougstabackens. Det ska bli mycket spännande att följa Lisas utveckling.

Produktion WebbPartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår